Schildervakantie en schildercursus Friesland, Groningen en Overijssel

Een onvergetelijke en leerrijke schildervakantie

Watervast organiseert al meer dan 30 jaar heerlijke schildervakantie, buiten in het mooie landschap in het Noorden van Nederland en in het atelier.Er zijn verschillende locaties in de mooiste natuurgebieden van Nederland.
Deze schildervakanties worden begeleid door ervaren kunstschilders.  De schildercursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Eigenlijk voor iedereen die van schilderen houdt. Het gaat om het plezier in het schilderen. Alle deelnemers krijgen dan ook begeleiding op hun eigen niveau.

Aanbod schildervakantie en schildercursussen:


 Ontdek de Wadden en de waddeneilanden tijdens uw schildervakantie

Samen met anderen zeilen en schilderen op en rond het water op een comfortabel zeilschip, waarbij  meerdere eilanden worden bezocht: Terschelling, Vlieland, Ameland en/of Texel.  Vertrek en De startplaats is meestal Harlingen. </br>
Een schildervakantie met de vergezichten van het Wad, de eilanden en de havens. De Waddenzee is is ons werelderfgoed, een unieke gebied waar we zeilen, schilderen, droogvallen, wadlopen, duinen,en strand schilderen... kortom een afwisselende en onvergetelijke vakantie. 's Avonds is het heerlijk nagenieten.

TOP