×

Schildercursussen en vaartochten

FORGOT YOUR DETAILS?

PREV
NEXT

Docenten... “mogen wij ons aan u voorstellen”?

Wie geven er les bij schildervakanties.nl ?

De schildercursussen en schildervakanties worden begeleid door professionele beeldend kunstenaars, met de opleiding aan de academie Minerva. Ieder heeft z'n sporen verdient tijdens exposities door het hele land en met ruime leservaring van vele jaren. Zij zijn actief lid van de kunstenaarsvereniging "noordelijke aquarellisten". Naast een gegronde en doorleefde kennis van de aquareltechniek, is er veel kennis in huis over de basisbeginselen van figuratief en abstracter schilderen, zowel in acrylverf als olieverf.
Watervast, opgezet door Riny Bus en Jan Velthuis, verzorgt al ruim 30 jaar schildercursussen en avontuurlijke schilderweken!
Samen met de koks, staan ze u met raad en daad graag bij, enthousiast en betrokken bij de cursusweken.

Riny Bus

Zij is als docente verbonden aan de 'Klassieke Academie' in Groningen en actief lid van de 'noordelijke aquarellisten'. Zij is de gastvrouw van "de Kraggehof".

Dorry van de Winkel

Een weekje ongestoord onder deskundige leiding van Dorry van de Winkel aquarelleren. Een schilderworkshop in aquarel zal U zeker een nieuw perspectief geven

Jan Velthuis

Schipper van de Mars is Jan Velthuis. Naast zeilschipper is hij een actief schilder en aquarellist. Met forse penseelstreken, expressie en passie voor het water.
TOP