Schilderen in de mooiste natuurgebieden

Zeilen en schilderen vanaf mei tot oktober

Programma Wadden

Schilderen op de Wadden en het IJsselmeer

Vaar mee naar de eilanden: avontuur en natuur !

Schilderen en aquarelleren in de Wieden.

De natuur is het mooiste atelier!

Losser leren schilderen in de Wieden

PREV
NEXT

"Corona en een veilige schildervakantie in de natuur"

 

Het programma voor de schildercursussen 2022 is weer klaar, we hopen er ondanks Corona toch samen een heel mooi schilderseizoen van te maken!
Via deze pagina informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen m.b.t. het Coronavirus en de maatregelen die wij genomen hebben om een veilige vakantie mogelijk te maken.

  • Tijdens onze schilderreizen hebben we de groepsgrootte beperkt, we vragen onze gasten om altijd 1.5 meter afstand te houden van de andere cursisten (huishoudens uitgezonderd). 
  • Verblijf in een kamer (of hut op het schip) met mensen uit hetzelfde huishouden. Indien u alleen komt kunt u tegen toeslag een privé kamer reserveren. 
  • We proberen zoveel mogelijk buiten te zijn.
    Bij lekker weer is het mogelijk om buiten te ontbijten/eten en de instructie en werkbespreking zullen we indien mogelijk ook buiten laten plaatsvinden. In combinatie met een hoge mate van hygiëne en aandacht voor ventilatie binnen worden de risico’s zoveel mogelijk beperkt.
  • We vragen iedereen de algemene hygiëneregels op te volgen, in iedere kamer/hut en toilet staat een handzeepje met papieren doekjes. Bij de ingang en op de tafels staan desinfectiegel en -doekjes.
  • Heeft u verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, keelpijn) of koorts? Dan verzoeken we u om eerst thuis uit te zieken of u te laten testen.

De verwachting is dat er in mei wanneer we van start gaan met de eerste cursus er ook volop zelftesten verkrijgbaar zijn op Corona en een deel van u ook al een vaccin + booster heeft gekregen.

De maatregelen kunnen veranderen afhankelijk van lokale of landelijke beperkingen die van invloed zijn. Wij vragen onze gasten om de overheidsmaatregelen na te leven die op het moment van de cursus van kracht zijn. Actuele informatie over het Coronavirus / COVID-19 vindt u op de website van het RIVM  of de Rijksoverheid.

Annuleren

We hopen dat de schildercursussen in de Wieden en schildervakanties op de Wadden komend jaar gewoon kunnen doorgaan met inachtneming van bovenstaande maatregelen.
Als de cursus toch niet door kan gaan door beperkingen vanuit de overheid (zoals in het geval van een nieuwe lockdown), dan kan de cursus omgeboekt worden naar een latere datum zonder kosten. Als dit geen optie is dan krijgt u de reissom van ons terug.

Mocht u zelf moeten annuleren dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.
Wij raden u aan om hiervoor een reis/annuleringsverzekering af te sluiten die de reissom dekt voor als u onverhoopt moet annuleren door ziekte of overige onverwachte omstandigheden, informeer bij uw aanbieder naar de voorwaarden. Wij verzoeken u een annulering schriftelijk (per e-mail) aan ons door te geven.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden:
Bij eventuele ziekte of verhindering uwerzijds, blijft de reissom of een gedeelte van de reissom verschuldigd.Annuleringsvoorwaarden: tot 2 maand voor datum 50%, 2-1 maand 75%, 1 maand - 1 dag voor aanvang 90%.

Voor dit risico kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.  Mochten wij om reden van verhindering of ziekte onzerzijds of bij onvoldoende deelname overgaan tot aflasten, dan zal het reeds betaalde bedrag aan u teruggestort worden.

Heeft u hierover nog vragen?  Neem dan contact met ons op via 0653456464.

Vaartocht historische havens

"Hollands Licht" - Voorjaars schildertocht naar de historische havens rond het IJsselmeer
Zomervaartocht Wadden, avontuurlijke schildertocht naar de Waddeneilanden

Schildercursussen Giethoorn

5- Daagse schildercursussen en -workshops in de nostalgische groepsaccommodatie Kraggehof in de Weerribben-Wieden. >> Herfstvakantie 2020: 19-10 11.30 - 23.10 12,30

Varen en schilderen op het water

Schilderen op het water: Vaartochten en schilderweken met de Mars op de Wadden, het IJsselmeer en binnenwateren.

"Schildervakanties naar de Waddeneilanden"

Schilderen op het water: met de Mars naar de Wadden, het IJsselmeer en binnenwateren.

Vaartocht historische havens

"Hollands Licht" - Voorjaars schildertocht naar de historische havens rond het IJsselmeer

Zeilen en schilderen Wadden

Waddenzeilweken op het zeilschip Mars. Schildervakanties in juni , juli en augustus.

Herfstvakantie- rivierentocht

Schilder/fotografie tocht door Friesland en Groningen over de eb en vloed rivieren.
TOP