"De natuur is het mooiste atelier!"

Schildercursussen en schilderworkshops in historisch Drenthe

Groepsverblijf Orvelte

Een sfeervol huis met atelier

Het verblijf is in een authentiek historische boerderij in het museumdorp Orvelte.  Landschappelijk gezien een ongerept en prachtige omgeving in het hart van Drenthe.
Het vakantieaccommodatie is speciaal ingericht voor schildervakanties en recreatieve vakanties. De huidige bestemming is groepsaccommodatie met een comfortabel onderkomen voor max. 21 personen.

De zitkamer heeft via openslaande deuren direct toegang tot een terras, waar buiten gegeten kan worden. Er is nog een terras, aan de voorzijde van het huis met prachtig zicht op de saksische boerderijen. De tuin rondom herbergt een variatie aan bloemen.

Het atelier en de tuin rondom, bied voldoende ruimte voor de schildercursus. Zo kan er ook binnen rustig aan een schilderij doorgewerkt worden.

 

Meer informatie en/of aanmelden voor een cursus.

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Inspirerende omgeving

Talloze onderwerpen zijn in de omgeving van het huis te vinden. Waterlandschappen, weerspiegelingen van waterlelies en treurwilgen, schilderachtige punters en rietgedekte huizen. Ieder jaargetijde met zijn eigen kleur, stemming en licht: het nevelige water van de meren, de weidse wolkenluchten boven de Wieden of het zonnige oranje riet in de herfst. En het atelier is de hele dag beschikbaar! >>

Route en Omgeving

TOP