×

Schildercursussen en vaartochten

"De natuur is het mooiste atelier!"

Schildercursussen en schilderworkshops in de Wieden

Groepsverblijf Kraggehof, Belt Schutsloot

Een sfeervol huis met atelier aan het water.

De Kraggehof is een sfeervol huis, gelegen in het dorp Belt-Schutsloot, vlakbij Giethoorn. Een pittoresk dorp dat tussen de meren Schutsloterwijde, Boschwijde en de Kleine Belterwijde ligt. Landschappelijk gezien een ongerept en prachtig deel van Noordwest Overijssel.
Het vakantieaccommodatie is speciaal ingericht voor schildervakanties en recreatieve vakanties. Van oorsprong een boerderij, werd het later verbouwd tot een klein hotel-restaurant. De huidige bestemming is groepsaccommodatie met een comfortabel onderkomen voor max. 21 personen.

De zitkamer heeft via openslaande deuren direct toegang tot een terras, waar buiten gegeten kan worden. Bij het water is nog een terras, dat met een hekje afgesloten kan worden, zodat ook kleine kinderen veilig buiten kunnen spelen. Aan de voorzijde van het huis is een derde terras met mogelijkheid voor een barbecue. De tuin rondom herbergt een variatie aan bloemen.

Het atelier en de tuin rondom, bied voldoende ruimte voor de schildercursus. Zo kan er rustig aan een schilderij doorgewerkt worden.

Het huis ligt aan het water in het rustige gedeelte van het dorp. Er is geen doorgaand verkeer, zodat het er ’s nachts stil is. Voor het huis kunnen bootjes en kano’s afgemeerd worden. Tegenover het huis is er ruime parkeergelegenheid.

 

INTERIEUR VAN DE KRAGGEHOF      >>LEES MEER over plattegrond en kamerindeling

Meer informatie en/of aanmelden voor een cursus.

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Inspirerende omgeving

Talloze onderwerpen zijn in de omgeving van het huis te vinden. Waterlandschappen, weerspiegelingen van waterlelies en treurwilgen, schilderachtige punters en rietgedekte huizen. Ieder jaargetijde met zijn eigen kleur, stemming en licht: het nevelige water van de meren, de weidse wolkenluchten boven de Wieden of het zonnige oranje riet in de herfst. En het atelier is de hele dag beschikbaar! >>

Kraggehof-watersport

Omgeving en Aktiviteiten

Recreatief zijn er vele mogelijkheden: fietsen, varen, wandelen, zeilen, kanoën, fotograferen en culturele uitstapjes

Interieur huis Kraggehof

Het huis is recentelijk gerenoveerd volgens de nieuwste veiligheidseisen: een gezellig en ruime groepsaccommodatie

Rondom het huis

De Kraggehof is een sfeervol huis, speciaal ingericht en bijzonder geschikt voor groepen en schildervakanties.

Route en Omgeving

TOP